ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Vetrina d.o.o. se obvezuje da neće prodavati, iznajmljivati ili na bilo koji drugi način prenijeti informacije koje dajete putem web stranica na domenama www.vetrina.hr i www.vetrina.com.hr ( u daljnjem tekstu: našim web stranicama ) trećim stranama.

Svi će podaci biti povjerljivi i bit će korišteni samo za internu evidenciju i za svrhu za koju su dostavljeni. Vaši će se podaci pažljivo zaštititi od gubitka, zlouporabe, neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništenja.

Posjetom na našim web stranicama, slijedeći podatci se pohranjuju: IP adresa, datum, vrijeme, adresa stranice s koje dolazite. Ti su podaci anonimni i služe samo za statističku obradu.

Naše web stranicama ne koriste “kolačiće”.

Svoja pitanja u vezi s zaštitom Vaših osobnih podataka kada koristite naše web stranice možete poslati na info@vetrina.hr


ISKLJUČIVANJE OD ODGOVORNOSTI

Naše web stranice instalirane su i održavane s najvećom pažnjom. Ipak, Vetrina d.o.o. ne jamči točnost ili ispravnost svih informacija na stranicama. Sve informacije na web stranici mogu se mijenjati bez prethodne obavijesti.

Niti tvrtka niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u stvaranju i izradi ovih web stranica nije odgovorna za štetu koja može nastati iz pristupa sadržaju, uporabi ili nemogućnosti korištenja informacija na našim web stranicama ili za sve pogreške ili nedostatke u njihovom sadržaju.

U slučaju navođenja ili povezivanja ovih web stranica s drugima web stranicama u našem vlasništvu ili web stranicama treće strane, Vetrina d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj ili pravilnost rada tih web stranica.


AUTORSKA PRAVA

© Copyright 2020 Vetrina d.o.o. Svi tekstovi, slike, grafike, animacije i drugi dokumenti sadržani na našim web stranicama podliježu zaštiti autorskih prava ili drugim oblicima zaštite intelektualnog vlasništva u zakonom dopuštenom kontekstu.