IZJAVA O PRIVATNOSTI

Tvrtka Vetrina d.o.o., kao vlasnik (u daljnjem tekstu: vlasnik) web-stranica postavljenih na internetskim domenama www.vetrina.hr i www.vetrina.com.hr (u daljnjem tekstu: webshop) obrađuje osobne podatke unesene od strane posjetitelja webshopa (u daljnjem tekstu: korisnik).

Vlasnik se obvezuje da neće prodavati, iznajmljivati ili na bilo koji drugi način prenijeti informacije koje korisnik unosi na webshop trećim stranama. Svi će podaci biti povjerljivi i bit ce korišteni samo za internu evidenciju i za svrhu formiranja ponude, predračuna, predujma i/ili računa. Sve informacije će se pažljivo zaštititi od gubitaka, zlouporabe, neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništenja.

Korisnik se obavezuje na ispravnost informacija koje unosi prilikom internet kupovine.

Naša web stranica koristi "kolačiće" (eng. cookies) koji se brišu nakon zatvaranja internetski preglednika. "Kolačiće" možete obrisati ili blokirati kroz svoj internetski preglednik ili koristeći software za te namjene. Onemogućavanje "kolačića" može uzrokovati probleme u funkcioniranju webshopa.

Prilikom otvaranja webshopa, slijedeći podatci se pohranjuju: IP adresa, datum i vrijeme posjete. Ti su podaci anonimni i služe samo za statističku obradu.
Prilikom unosa podataka u webshop, pohranjuju se slijedeći podatci: ime i prezime / naziv firme, OIB firme, adresa / Sjedište firme, e-mail korisnika, mobitel / telefon.

Sva pitanja u vezi s zaštitom osobnih podataka prilikom posjete webshopu, možete poslati na e-mail adresu: info@vetrina.hr.


ISKLJUČIVANJE OD ODGOVORNOSTI

Vlasnik ne jamči točnost ili ispravnost svih informacija na stranicama. Sve informacije na webshopu mogu se mijenjati bez prethodne najave.

Vlasnik ne odgovorna za štetu koja može nastati iz pristupa sadržaju, uporabi ili nemogućnosti korištenja informacija na webshopu ili za sve pogreške ili nedostatke u njihovom sadržaju.

U slučaju navođenja ili povezivanja (eng. linking) webshopa s web stranicama na ostalim domenama, vlasnik ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj i pravilnost rada web stranica na ostalim domenama.


AUTORSKA PRAVA

© Copyright 2022 Vetrina d.o.o. Svi tekstovi, slike, grafike, animacije i drugi dokumenti sadržani na webshopu podliježu zaštiti autorskih prava i drugim oblicima zaštite intelektualnog vlasništva u zakonom dopuštenom kontekstu.